Nu fungerar hemsidan

Nu fungerar hemsidan

Götabibliotekens webbplats har stabiliserats!

Sedan den 4/4 har vi upplevt omfattande driftstörningar på gotabiblioteken.se.Vår leverantör Axiell meddelar nu att sidan har stabiliserats och den senaste veckan har sidan varit tillgänglig med full funktionalitet.

Arbetet med att säkerställa webbplatsens funktionalitet och höja prestandan, det vill säga göra sidan snabbare, pågår emellertid fortfarande och tillfälliga mindre störningar kan förekomma även framöver i samband med detta arbete.

Vi vill tacka alla användare för ert tålamod och uppmanar er att kontakta oss om ni upplever problem med Götawebben. Maila gärna till oss så hjälper vi till med felsökning och lösningar: gotaredaktionen@gotabiblioteken.se

Vi vill också informera om två kända problem som ni användare kan råka ut för:

Förvalt hämtställe

Du har ett förvalt hämtställe som faller bort och måste väljas om varje gång du ska reservera medier. Problemet är felanmält till Axiell, men ännu inte löst. Tyvärr behöver du fortsätta välja hämtställe tills vidare.

Problem med inloggning

Om du använder till exempel sökmotorn Google och söker på Götabiblioteken logga in kommer du till sidan för administratörsinloggning. Här kan du som användare inte logga in på Mina sidor. Sök istället på Götabiblioteken. Gå till Götabibliotekens Startsida och klicka på Logga in längst upp till höger. Logga in med personnummer/bibliotekskortsnummer och pinkod. 

Språk