Sök i vår katalog

Sök i vår katalog

Götabiblioteken har tillsammans över en och en halv miljon titlar som du som låntagare kan ta del av. För att hitta det du letar efter finns en sökfunktion högt upp till höger på sidan, ett förstoringsglas märkt Sök.

Att söka i Götabibliotekens katalog

Götabiblioteken har tillsammans över en och en halv miljon titlar som du som låntagare kan ta del av. För att hitta det du letar efter finns en sökfunktion högt upp på sidan, ett förstoringsglas märkt Sök. När du börjar skriva något i sökfältet så får du förslag på titlar som stämmer med det du skrivit, om det är rätt så kan du klicka direkt på ett sådant förslag och komma till sidan med den titeln.

Om du vill, eller inte får upp ett förslag, kan du skriva färdigt det du letar efter och klicka på förstoringsglaset (eller trycka enter på datorn).
Då får du en lista med sökresultat och kan hitta det du söker.

Olika format

Vårt ubud finns i flera olika format, som tryckt bok, ljudbok, film och så vidare. Ikoner visar vilka format just det du söker efter finns i.

Sök e-medier

Är du bara ute efter e-medier, alltså böcker, ljudböcker, tidningar och filmer som du kan se, läsa och lyssna på digital? Dessa hittar du i vårt e-bibliotek. På e-bibliotekets sidor är sökfunktionen filtrerad att bara visa e-medier. För att ta bort filtreringen och söka som vanligt i vår katalog, klicka på götabibliotekens logga överst på sidan.

Utökad sökning

Vill du avgränsa och filtrera din sökning? Under förstoringsglaset på startsidans sökfält finns alternativet utökad sökning som ger dig den möjligheten. Trycker du istället på Sök i menyn presenteras alternativet under förstoringsglaset som dyker upp där.

Språk