Bild i Linköping

Linköpings historia i bilder!

 

Fotografier från slutet av 1800-talet fram till idag. I bilddatabasen finns bilder från både professionella fotografer och privatpersoner. Motiven är varierande och visar Linköpings stads fantastiska utveckling. Vi fokuserar på samhällsmiljöer och människor i Linköpings vardag. Motiv av bebyggelse och dokumentärfotografi prioriteras före rena landskaps- och porträttbilder.

Vi behöver din hjälp!

Har du Linköpingsbilder som kan berika vår bilddatabas? Kontakta Bild Linköping, vi lånar gärna dina bilder och digitaliserar! Bild Linköping jobbar med digitalisering av äldre bilder genom scanning och reprofotografering. Efter att bilden digitaliserats lämnas originalfotografiet tillbaka till ägaren. Fotografen äger fortsatt rätten till sin bild. Vi tar även gärna emot information om befintliga bilder i bilddatabasen. Fakta är viktigt för oss! Glöm inte att ange bildnumret om du har information att lämna om någon bild.

Att beställa bilder från Bild Linköping

Vill du beställa bilder, kontakta Bild Linköping. Vi följer de upphovsrättsliga lagar och regler som gäller. Vid publicering av bilder från bilddatabasen vänligen ange Bild Linköping samt fotografens namn som källa, alternativt "fotograf okänd". När du beställer en bild köper du bara rätten att använda den i ett bestämt sammanhang, i grunden äger alltid fotografen rätt till bilden.

Copyright

Alla bilder hos Bild Linköping skyddas av upphovsrättslagen. Linköpings kommun äger rätten att använda bilderna. All användning eller publicering av bilder utan tillstånd är olaglig. Den som levererar bilder till Bild Linköping är skyldig att förvissa sig om att inget brott mot upphovsrättslagen föreligger. Även personuppgifter omfattas av lagstiftning. Det kan finnas personuppgifter som publicerats genom Bild Linköping och som saknar godkännande av den registrerade. Vi följer personuppgiftslagen genom att inte använda personuppgifterna i kränkande syfte. Den som mot sin önskan finns avbildad eller beskriven får bilden borttagen ur databasen efter kontakt med Bild Linköping.

Nu finns Bild i Linköping på Digitalt Museum

Sök bilder på Bild i Linköping

  

 

Välkommen att kontakta Bild Linköping!

Tel: 013- 263205 Epost: Bild.Linkoping@linkoping.se

Linköpings bokbuss på Instagram

Sök

Språk