digital bokcirkel för unga vuxna

Kielivalinta

Englishsuomisvenska
Digital bokcirkel, Det nionde sällskapet av Leigh Bardugo.

Digital bokcirkel för dig som är 16-29!

Alex Stern har en väldigt speciell förmåga. Den ger henne en chans att lämna sitt liv kantat av droger och missbruk bakom sig – för att i stället träda in i en värld av ockultism och mörka hemligheter. På Yale-universitetet praktiserar åtta hemliga sällskap ritualer, och Alex uppgift blir att övervaka det som sker i skuggorna. Och lagom till att hennes handledare plötsligt försvinner hittas en ung kvinna mördad på universitetsområdet.

Se bortom Slöjan, och läs Leigh Bardugos Det nionde sällskapet tillsammans med oss på Norrköpings stadsbibliotek.

De första 10 som anmäler sig senast 19 februari får ett helt eget exemplar av oss. Boken finns självklart att låna från biblioteket, och den kan läsas som e-bok genom Biblio, eller som talbok genom Legimus.

VAR:bokcirklar.se (sök efter Det nionde sällskapet och gå med i gruppen)

NÄR: 1 mars börjar vi diskutera kapitel 1-12, och 15/3 diskuterar vi resten av boken. Dessa datum lägger vi upp frågor, men det går att skriva när du själv vill.

HUR: Skapa ett konto på bokcirklar.se. Svara på diskussionsfrågor – eller skriv helt egna reflektioner!

Vill du vara en av de tio som får boken som gåva? Maila till: nsb.barn@norrkoping.se