SmaLit

Språk

Englishsuomisvenska
Logotyp för SmåLit 2022

SmåLit 2 – 5 februari 2022

Den sjunde upplagan av Smålands litteraturfestival firas i Eksjö, Tranås, Värnamo och Jönköping. Författare möter sina läsare i scensamtal, seminarier och bokmässa. Aktuell forskning och samhällsdebatt bubblar. En litterär mötesplats under fyra februaridagar för såväl bokbransch som allmänhet.
På kvällarna arrangeras SmåLits författarscen på stadens stora kulturscen. Fördjupande scensamtal mellan en kulturjournalist och författarna Göran Rosenberg, Ellen Mattson, Nina Wähä, Göran Greider, Tove Folkesson, Anders Rydell med flera.
 
Festivalen följer rådande rekommendationer, du kan behöva visa vaccinationsbevis. 

Tranås 3 februari

Den 3 februari kommer SmåLit till Tranås stadsbibliotek som är en del av Götabiblioteken. På dagen erbjuds ett gratis dagsprogram med något för alla åldrar. På kvällscenen i Tranås kl.18 den 3 feb på Biograf Royal möter du författarna Tove Folkesson, Göran Rosenberg och årets migrantprisvinnare Maxim Grigoriev i fördjupande samtal med kulturjournalist Anders Rydell. Bokförsäljning och signering efteråt med Ugglan/önska Tranås.

Biljettpris 150 kr. Köp biljett vi Smålits hemsida eller Tranås Direkt. Läs mer om det via SmåLits hemsida: Startsida - SmåLit