Boken kommer och Beställ en bokpåse

Englishsuomisvenska
En Person cyklar på lådcykel

OBS! Vi gör ett uppehåll med tjänsten "Boken kommer" till och med den 10/8. Vi kommer att erbjuda sommarlån och sista beställningsdag är 1/7. Du kan hämta en bokpåse på Huvudbiblioteket hela sommaren.

Vi lanserar två nya tjänster för dig som är över 70 år eller tillhör en riskgrupp.
Vi erbjuder dig som är 70-plussare eller tillhör en riskgrupp att få dina böcker levererade hem till dörren.

Boken kommer hem till Dig

Nu erbjuder vi dig som är över 70 år eller tillhör en riskgrupp att beställa dina böcker från biblioteket och få dem levererade hem till dörren.

• Det gäller fr.o.m. 14 april och en tid framöver
  • Servicen innebär att du får böcker hemkörda till din bostad
  • Tjänsten är kostnadsfri
  • Mejla eller ring Kundtjänst och berätta vilka böcker du vill låna hem eller om du vill att vi ska plocka ihop ett urval av böcker till dig
  • Du kan även låna Storstilsböcker, Daisyspelare om du vill lyssna på talböcker, filmer och tidskrifter

Välkommen med dina önskemål!

Mejla: stadsbiblioteket@linkoping.se
Ring kundtjänst: 013-20 66 01, måndag till fredag, kl. 10:00-18:00.

Beställ en bokpåse från Huvudbiblioteket

Nu erbjuder vi dig som är över 70 år eller tillhör en riskgrupp att hämta dina böcker utanför biblioteket.

Så här gör du för att få dina biblioteksböcker:

Kontakta Huvudbiblioteket via telefon eller e-post. Berätta vilka böcker du vill låna eller om du vill att vi ska plocka ihop ett urval av böcker till dig. Du kan även låna Storstilsböcker, Daisyspelare om du vill lyssna på talböcker, filmer och tidskrifter.

Vi överlämnar en bokkasse enligt överenskommelse. Vid återlämning ring eller mejla så möter vi upp vid bibliotekets entré.

Mejla: stadsbiblioteket@linkoping.se
Ring kundtjänst: 013-206601, måndag till fredag, kl. 10:00-18:00.

Välkommen med dina önskemål!

Till beställningsformuläret: Beställ en bokpåse/Boken kommer

Närbiblioteken, Bokbussen och Bibliotek Agora

OBS! Nu på sommaren har Bibliotek Agora och Ekholmens bibliotek öppet. Ljungsbro erbjuder meröppet.
Här kan du se vilka sommartider som gäller för respektive närbibliotek och bokbuss:

Sommartider

Bokbussen, bibliotek Agora och nedanstående närbibliotek har också tjänsterna Boken kommer och Beställ en bokpåse.

Kontaktuppgifter:

Bokbussen
Bokbussens bokpåsar hämtas vid någon av hållplatserna, t.ex. Berga, Ekängen, Tallboda och Vidingsjö. Se turlistan nedan för fullständig information.
Mejl: bokbuss@linkoping.se
Tel: 013-20 66 30 eller 013-20 68 98