Kulturnatten+ på Norrköpings stadsbibliotek

Språk

Englishsuomisvenska
Människor i rörelse med kända Norrköpingsmotiv i för och bakgrund. Del av Kulturnattsaffischen 2020, illustration David Örtenblad Savel.

Kulturnatten+ på Norrköpings stadsbibliotek

Årets kulturnatt har blivit ett större event som sträcker sig över en hel vecka. Det känns jättekul och vi har fyllt programmet med olika kulturevent för både barn och och vuxna. Den stora händelsen är smygpremiären för nya Café Swartz och vår fina biblioteksteater 26/9. I väntan på att någon vill driva Cafét kommer Trottoarbaren att erbjuda cafémat och fika under hela lördagen. Observera att på grund av Covid-19 bör alla framträdanden förbokas, det görs under respektive framträdande i programmet.

Häng med på en 17 minuter lång tipspromenad och promenera mellan arrangörerna Cnema, Konstmuseet, Stadsmuseet och Stadsbiblioteket i city 22/9-27/0. Information om hur du deltar hittar du på plats hos samtliga arrangörer.

Lördag 26/9 och söndag 27/9 kommer vi att hålla bibliotekets årliga bokrea. Kom och fynad barn- och vuxenböcker. En bok 10 kr eller tre böcker för 20 kr.