Service till grundskolan Service till grundskolan

Denna sida är till för dig som jobbar med barn i Finspång kommun. Här tipsar vi om böcker och annat nytt som händer på biblioteket. Kolla gärna in vår föräldrahylla som har ett utbud av faktaböcker om barn som passar både förälder och pedagog.

Öppna formuläret för att beställa böcker som ska användas i era verksamheter till vänster på den här sidan (Bibliotek/Barn och ungdom/Pedagoger/Beställ boklådor).

Förskolor

Alla förskolor är välkomna att besöka biblioteket och låna. Det finns även färdiga boklådor att låna med sig. Om det finns speciella önskemål utöver detta ska du använda vårt beställningsformulär för att beställa böcker och annat material.

Skolor

Skolklasser är välkomna att besöka och låna böcker på biblioteket. Om du vill komma med din klass innan öppettiden och vill ha råd och hjälp under besöket bör detta bokas i god tid. Vill du beställa boklådor görs det via vårt formulär.

Kontakta oss Kontakta oss

Bibliotekarie 
Clara Nyström
0122-850 62
Skicka e-post

Finspångs bibliotek
Finnvedsvägen 4
612 30  Finspång
0122-850 66

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Instagram

Finspång Kommun
 

 Tel: 0122 - 850 66 | E-adress: bibliotek[a]finspang.se | Besöksadress: Finnvedsvägen 4 612 30 FinspångTill startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Bibliotekets program Vanliga frågor och svar Kontakta eller fråga oss