Service till äldreomsorgen Service till äldreomsorgen

Personalinfo
Vi kommer gärna ut till personalgrupper och informerar om bibliotekets service för handikappade och äldre.
Böcker, storstilsböcker, talböcker och annat som kan höja livskvalitén under ett vårdboende.

Bokdepositioner
Den institution som så önskar kan få  bokdepositioner flera gånger per år. Efter överenskommelse plockas lämpliga böcker ihop utifrån målgruppen.

Kontakta oss Kontakta oss

Bibliotekarie
Eric Hammarström
skicka e-post

Finspångs bibliotek
Finnvedsvägen 4
612 30  Finspång

Låt inte det stå i vägen för läslust och kunskapstörst! Vi har talböcker, storstilsböcker och lättlästa böcker.
Bok & talbok
för dig som vill läsa samtidigt som du lyssnar. Vill du veta mer? Fråga ditt bibliotek.

Egen nedladdning

Om nedladdning av talböcker

Vanliga frågor om nedladdning

Sök talböcker i Legimus katalog