Senaste artiklar
Logga in

Söderköpings bokhylla 2018

Prästkragar mot en blå himmel

Söderköpings bokhylla ger dig möjlighet att vid åtta tillfällen i sommar möta aktuella författare som berättar om sina böcker och sitt skrivande.

I år sker författarbesöken i Brunnssalongen i Söderköping på måndagar kl. 19.

Biljetterna börjar säljas den 2 juni på Söderköpings bokhandel, tel. 0121-100 98
alt. 070-222 7110.
Priset är 130 kr, medlem i Riksteatern betalar 110 kr.
Biljetter kan också köpas på kulturbiljetter.se. En lättare bokrätt finns att köpa på plats
kl. 17.30-19.00.

Arrangörer: Riksteatern Söderköping, Söderköpings bokhandeloch antikvariat, Studieförbundet Vuxenskolan, Söderköpings Brunn och Söderköpings stadsbibliotek och kulturkontor.

Måndagar kl. 19 

18/6 Gertrud Hellbrand
Fick sitt stora genombrott med Veterinären. Aktuell med Satyricon, ett mörkt erotiskt drama om vänskap, svartsjuka och besatthet.

25/6 Pelle Sandstrak,
Från uteliggare och hemlös till firad föreläsare och författare till serien Mr Tourette. Hur bemöter man det ovanliga, vem är vanlig, vem tror sig vara normal?

2/7 Lena Andersson
Författare, journalist, litteraturkritiker och krönikör. Augustpris för Egenmäktigt förfarande, den senaste romanen är Sveas son: en berättelse om folkhemmet.

9/7 Marie Hermanson
Den stora utställningen är en medryckande roman om några människor vars öden knyts samman på ett sätt de aldrig hade kunnat förutse.

16/7 Sören Olsson
En av våra mest älskade och lästa författare. Sune och Bert men inte minst självbiografiska Prins Annorlunda om barnet Ludvig, som föddes med Downs Syndrom.

23/7 Bengt Ohlsson.
Hyllad romanförfattare som också skriver dramatik och krönikor. Gregorius och Swing är några av titlarna, i september släpps De dubbelt så bra.

30/7 Joakim Zander
Söderköpingssonen, aktuell med Vännen. Vem är vän och vem är fiende? En andlöst spännande thriller.

6/8 Kajsa Grytt
Musiker, samtalsterapeut och författare. I nya romanen Du lever i mig är temat förlust och frihet, skuld och tillhörighet.

Lästips


Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss