Logga in
Litteraturscen Östergötland Litteraturscen Östergötland
Litteraturscen Östergötland är en ambulerande scen för offentliga författarsamtal och andra litterära aktiviteter för alla 45 bibliotek och 14 kommuner i regionen. Scenen drivs av Regionbibliotek Östergötland och startar i september 2017. Häng med från start!

Aktuellt

Litteraturscen Östergötland har haft en fantastisk höst med författarmöten och samtal på sex av regionens bibliotek och med höjdpunkter i form av internationella besök av Sergej Lebedev, Barbara Gawryluk och Kjell Westö. Men också samtalen med Åsa Moberg, Astrid Seeberger, Peter Johnsson, Per Wirtén, Tove Folkesson, Pia Garde, Johan Svedjedal, Nina Hemmingsson, Tomas Håkanson, Susanna Lönnqvist, Tomas Håkanson, Gabriella Nilsson Ringqvist, Johanna Frid, Gordana Spasic och Jonas Rasmussen. I samverkan med Linköpings universitetet och Kritiklabbet i Stockholm har vi haft besök av Magnus William-Olsson, Carin Franzén, Jesper Olsson, Jörgen Gassilewski, Solveig Daugaard, Evelina Stenbeck, Ulf Eriksson, Jakob Lien och Kenneth Goldsmith har varit spännande och utvecklande.

Nu hämtar vi andan över jul och nyår och återkommer i januari med nya program. Slutligen, ett tack till publiken som har gjort alla samtal unika och visat engagemang och intresse för litteratur i olika former.

Vi ses 2018.

Välkomna!


Program Program


Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss