Aktuellt Aktuellt

Litteraturscen Östergötland har inlett året med flera författarsamtal. Den 25 januari var vi på Arbetets Museum i Norrköping med fotografen Rebecka Uhlin och hennes första bok ”Aina och Tage”, den 30/1 var vi på invigningen av Åtvidabergs nya bibliotek med Maja Hagerman och den 31/1 var Stefan Jonsson på Norrköpings Stadsbibliotek och berättade om sin bok ”Sanningskonst” som han skrivit om och med Sven Lindqvist. På Linköpings Stadsbibliotek lyssnade 140 personer på samtalet med Jörn Donner och hans nya roman ”Blod är tunnare än vatten” den 15 februari och den 28 februari hölls det andra Samtal Europa med Jan Henrik Swahn och Jasim Mohamed som talade om flyktingvågen på ön Samos, Grekland, där de är involverade i det ideella arbetet med flyktingar.

Men mer kommer: Den 18 april besöker Kristian Lundberg Finspångs bibliotek. Och den 21 april kommer Litteraturscen Östergötland hålla ett gemensamt samtal med Agnes Lidbeck och Agneta Pleijel och samma dag ett med Johannes Anyuru, alla under Norrköpings Bokfestival som arrangeras av Norrköpings Stadsbibliotek. Natalia Kazmierska kommer till Linköpings bibliotek 2/5. Fler program kommer att tillkomma och meddelas här men den huvudsakliga marknadsföringen sker på det lokala folkbiblioteket.

Program Program

Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss