Service till omsorg och äldreomsorg Service till omsorg och äldreomsorg

Personalinfo
Vi kommer gärna ut till personalgrupper och informerar om bibliotekets service för handikappade och äldre.
Böcker, storstilsböcker, talböcker och annat som kan höja livskvalitén under ett vårdboende.

Anhörigträffar
Vi besöker anhörigträffar efter önskemål och informerar om bibliotekets service.

Bokdepositioner
Den institution som så önskar. kan få fasta bokdepositioner upp till 4 ggr per år. Efter överenskommelse plockas lämpliga böcker ihop utifrån målgruppen.

Låt inte det stå i vägen för läslust och kunskapstörst! Vi har talböcker, storstilsböcker och lättlästa böcker.
Bok & talbok
för dig som vill läsa samtidigt som du lyssnar. Vill du veta mer? Fråga ditt bibliotek.

Egen nedladdning

Om nedladdning av talböcker

Vanliga frågor om nedladdning

Sök talböcker i Legimus katalog