Logga in
Välkommen till biblioteket Välkommen till biblioteket


Vi vill att alla ska känna sig välkomna till stadsbiblioteket både om du besöker oss på webben eller i våra fysiska lokaler.

Till oss kan du vända dig med frågor om böcker och litteratur, men också om du behöver hjälp med att komma igång med din surfplatta eller vill ha en bra lokal för din fotoutställning. 

På följande sidor presenteras bibliotekets olika tjänster. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över eller något du kanske saknar.

Arkiv och databaser

Arkiv och databaser

Sök i bibliotekets olika arkiv och databaser. Här hittar du bland annat Pressreader med tusentals dagstidningar och tidskrifter.

 Boken kommer

Boken kommer

Har du en funktionsnedsättning och har svårt att ta dig till biblioteket? Kontakta då oss och berätta vad du vill läsa, så skickar vi hem böckerna till dig kostnadsfritt!

Surfa, skriv ut och skanna

Surfa, skriv ut och skanna

Komma ut på Internet, skanna, skriva ut, faxa, bildbehandling... På Stadsbiblioteket kan du utföra eller få hjälp med många IT-tjänster.

 

Svårt att läsa

Alla kan läsa

Har du svårt att läsa tryckt text? Då har du rätt att låna talböcker. Du som inte kan komma till biblioteket, kan få dem hemskickade kostnadsfritt.

 

Släktforska

Släktforskning foto Eva the Weaver

Är du intresserad av att börja släktforska? På stadsbiblioteket har vi en egen släktforskaravdelning. Där finns mikrokort och läsapparater, datorer med olika databaser och en del referenslitteratur. 

Sök och låna

Vår huvuduppgift är låna ut böcker på olika format, filmer, musik, spel, och tidskrifter. Men ibland kan det vara svårt att hitta rätt i vårt stora sortiment. Här hittar du svaren på hur du lånar och söker i vår katalog.

 

 

 

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss