Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Ridsport

RidsportMod, träning och hälsa är temat i nya numret av Ridsport. Läs om hur man rider hästen frisk och hur mycket träning som egentligen kan räcka, varje dag. Läs även om 16-åriga Cecilia Bergåkra, som rider i Grand prix och redan gjort en kometkarriär.


Femina

FeminaNu har nr 2-2018 av Femina kommit. Läs om vårens mode och 3 nya trender där. Med i tidningen finns även en stor jeansguide och en ännu större inredningsguide. Nytt för i år i tidningen är en ny serie med repotage om sömn: få forskarnas bästa råd. Men känner du dig mera pigg, varför inte pröva att skriva en bok? Läs om hur drömmen kan bli verklighet och bli en del av ditt bibliotek.


Hem och hyra

Hem och hyraJulextra i årets sista nummer av Hem och hyra. Det testas pepparkaksdeg, delas ut recept på rökigt goda revbensspjäll och tipsas om hur du kan julpynta din balkong. Få även svar på varför årets julfärg är röd.


Hund

HundFå massor av tips och idéer till jul, så här sista veckan före dopparedagen. I det stora jul- och vinternumret av Härliga hund får du bl a julklappstips, äventyrstips samt tips från hundskolan angående skällandet vid dörren. Kanske bra så inte tomten blir utskälld när han kommer på besök.


Hälsa

HälsaFå en friskare vinter med rätt tillskott. Lagom till jul, gör den grönare och ta del av olika recept, för julbord och fest. Läs bl a om hur du picklar zucchinin, om du vill skippa sillen.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss