Logga in
Låna på jobbet Låna på jobbet

 

Alla kan tyvärr inte jobba på ett bibliotek, men alla kan ha ett eget bibliotek på sitt jobb - stadsbiblioteket tar med litteraturen in på din arbetsplats. Genom oss erbjuder idag många företag i Norrköping sina anställda förmånen att få låna böcker på jobbet i form av arbetsplatsbibliotek.

Med hjälp av ett bokombud på din arbetsplats förser vi er med ett tillfälligt bibliotek i mindre skala. Utöver olika romaner och deckare – såväl helt färska som klassiker – erbjuder vi spännande biografier, intressanta faktaböcker om allt från historia till trädgårdsodling, samt flera populära tidskrifter i olika ämnen.

Vi hjälper självklart till med böcker på olika språk samt ljudböcker för den som hellre lyssnar än läser. De anställdas önskningar är alltid vår utgångspunkt. Vill du läsa en specifik titel så hjälper vi förstås till med det.

Tillsammans kommer vi överens om hur många böcker ert arbetsplatsbibliotek ska bestå av - spannet sträcker sig idag från tjugo till ca hundra titlar per tillfälle. Vi byter sedan ut böckerna 10 gånger per år. Stadsbiblioteket ombesörjer alla transporter. Bokombudet fungerar som kontakten mellan din arbetsplats och Stadsbiblioteket och hjälper till med att ta emot nya böcker och packa ihop de gamla när det är dags för byte.

Vill du veta mer, eller har du några andra frågor? Kontakta oss gärna!

 

Vilket alternativ passar ditt företag bäst?

Som exempel kan följande alternativ ges:

Alt.1                      20 böcker som byts ut 10 gånger/år

Alt.2                      30 böcker som byts ut 10 gånger/år

Alt.3                      40 böcker som byts ut 10 gånger/år

 

Företag som idag har arbetsplatsbibliotek

 

BillreudKorsnäs

Fitesa

Henkel Sweden Operations

Johnson Controls System & Service AB

Holmen Paper AB

Norrköpings Hamn

Norrköpings kommun - Rådhuset

Norrköpings kommun – Socialkontoret, Centrum

Norrköpings kommun – Socialkontor, verksamhetsstöd

Norrköpings kommun - Utbildningskontoret

Norrköpings kommun – Vård- och omsorgsnämnden

Peterson Packaging AB

Portalen i Hageby

Servera R & S AB

Siemens

SMHI

TVNO Textilservice AB Norrköpings kommun

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss Kontakta oss

Gustav Hedlund
072-574 99 73
gustav.hedlund@norrkoping.se

Kerstin Nilsson
0722-280679
kerstin3.nilsson@norrkoping.se

 

Ann-Katrin Ann-Katrin

Det är guld värt att ha möjlighet att låna böcker. Vi är många kvinnor på min arbetsplats som inte skulle läsa böcker om inte arbetsplatsbiblioteket fanns. Servicen är en viktig del av personalvården och ett positivt inslag i arbetsmiljön. Jag ser böckerna som en satsning på välbefinnande och friskvård.


Ann-Katrin Pettersson
TVNO Textilservice

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss