Logga in
Hur gör jag? Hur gör jag?

Ungdomar

Sök, reservera, låna om. Hur gör jag?

I sökrutan högst upp på varje sida kan du söka efter böcker, filmer, musik och spel.

Skriv in bokens namn eller en författare eller ett ämne.
Klicka på Sök och du får fram en lista som ger dig förslag på böcker, spel eller filmer. Om du får många träffar får du bläddra mellan sidorna.

Du kan också filtrera din sökning. Under sökrutan högst upp, klicka på länken "Flera sökalternativ". För att visa t ex bara spel väljs detta i filtret. Klicka sedan på knappen "Sök" utan att skriva något sökord.
Från den svarta menyn ovan kan du öppna sidor Ljudböcker, E-böcker, Talböcker, Film, Musik, Spel och Tidningar och där söka bara valda medier.

Vill du veta mer om boken och var du kan hitta den, klicka på titeln.  Klicka på bibliotek för att få reda på vilka bibliotek som har boken och om den finns inne.
Om det du vill ha är utlånat kan du reservera det. För att kunna reservera måste du logga in med ditt lånekort och pinkod eller användarnamn.

Om du vill låna om en bok loggar du in och väljer Mina lån. Om du vill låna om allt välj: Låna om allt. Är det någon eller några titlar du vill låna om klickar du i den lilla rutan vid varje lån. Klicka på knappen Låna om. Du får direkt veta om du kunde låna om eller inte, du ser även det nya återlämningsdatumet.

Att sätta betyg

Till sidans topp

Till startsida Till program och nyheter Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Sökning på webbplatsen Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta eller fråga oss