Logga in
Skanna Skanna


Spara din sökning och få nyhetsbrev. Länken spara sökning finns överst i träfflistan. Du kan spara och prenumerera på en eller flera intresseprofiler och bli underrättad om när nya titlar tillkommit i katalogen. Alternativet just nu är E-post. Välj inte "Mina meddelanden".
För att kunna använda nyhetsservice måste du skapa ett användarnamn. Det gör du via länken Skapa användarnamn som finns högst upp i högra hörnet på varje sida.

 

Listor du kan prenumerera på

Nya romaner
Deckare och thriller
Nyare litteratur om andra världskriget
Barnpsykologi
Träning
Handarbete
Nya ljudböcker på CD för vuxna
Nya mp3-böcker för vuxna
Spelfilm

 

Talböcker Talböcker

Svårt att läsa tryckt text?
Då har du rätt att låna talböcker! Talboken (till skillnad från ljudboken)  är inläst för dig med läshandikapp. Du behöver inte visa intyg för att få låna.

Vad är en talbok?
Talböcker är inlästa på cd-romskivor. Formatet kallas Daisy. Vi lånar ut spelare till dig som vill prova.  Vill du sedan köpa en spelare, finns det fler återförsäljare att välja.

Få talböcker direkt hem
Om du har svårt att ta dig till biblioteket skickar vi hem talböckerna portofritt.

Öppna och läs mer

Vi kommer till dig! Vi kommer till dig!

Få hem böckerna till dörren! Har du en funktionsnedsättning och har svårt att ta dig till biblioteket? Kontakta oss och berätta vad du vill läsa, så skickar vi hem böckerna med bud, kostnadsfritt!

Svårt att läsa? Svårt att läsa?

Pröva andra vägar till kunskap! Vi har talböcker, storstilsböcker och lättlästa böcker. Bok & talbok när du vill läsa och lyssna samtidigt. Hur hittar du lättlästa böcker på vår hemsida?
Vill du veta mer? Fråga oss.
Om att läsa på många sätt - informationsfilmer! Bra länkar med tips om hjälp för dig som har svårt att läsa tryckta böcker.
 

Till sidans topp

Till startsida Till program och nyheter Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Sökning på webbplatsen Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta eller fråga oss