Logga in
Vi som jobbar här: Vi som jobbar här:

För allmänna frågor och synpunkter till biblioteket, använd kontaktuppgifterna eller skicka brev till oss från brevlådan till  höger på denna sida.

Peter Åkesson
Bibliotekschef
Tfn: 0140-682 02
 
Magnus Grehn
Bibliotekarie - Vuxenstuderande/Boken kommer
Jag arbetar som social- och studiebibliotekarie. Jag har biblioteksvisningar för vuxenstuderande och arbetar med media till synskadade och andra behövande. Dessutom ansvarar jag för fjärrlånebeställningar. Välkomna att kontakta mig!
Tfn: 0140-682 04
 
Programansvarig
Jag arbetar med programverksamheten på biblioteket. Min främsta uppgift är program för vuxna men jag hjälper även till med program för ungdomar och barn.  Är du intresserad av att hålla i en programaktivitet eller har förslag på vad du vill ska hända på biblioteket, får du gärna kontakta mig. 
Tfn: 0140-682 07
 
Mikael Johansson (föräldraledig)
Bibliotekarie - Hemsida/Informationsansvarig
Jag är bibliotekarie med ansvar för hemsidan och informationsmaterial. Jag jobbar även med inköp, både av böcker och av av-media som till exempel film och spel. En del av min tjänst är också inriktad mot barn och ungdomar, till exempel skrivarkurser och lovaktiviteter.
Tfn: 0140-682 09
 
Matilda Henriksson
Vikarierande bibliotekarie för Mikael. Hemsida/Informationsansvarig.
Tfn: 0140-682 09
 
Emelie Kallin (föräldraledig)
Ungdomsbibliotekarie
Jag är ungdomsbibliotekarie här i Tranås och jobbar framför allt mot dig som är mellan 11 och 25 år. Jag har visningar och bokprat för elever i årskurs 5 och boksnack för dig mellan 10 och 19 år.  Har du förslag på aktiviteter vi kan ha här på bibblan är du varmt välkommen att kontakta mig.
Tfn: 0140-682 01
 
Elina Purmonen
Vikarierande ungdomsbibliotekarie för Emelie.
Tfn: 0140-682 01
 
Wiola Svensson
Bibliotekarie - system/katalog
Jag ansvarar för biblioteksdatasystemet. Jag sysslar även med inköp av litteratur till vuxenavdelningen samt tar emot inköpsförslag och fjärrlånebeställningar i bibliotekets e-postbrevlåda. Välkommen med förslag och synpunkter på vår verksamhet!
Tfn: 0140-682 05
 
Johanna Thors
Barnbibliotekarie
Jag arbetar främst med barn upp till tolv år men också med personal i skola och förskola. Jag har visningar med årskurs 2 och jag ordnar sagostund och andra kulturaktiviteter för barn. Ni är välkomna med tips kring bibliotekets barnavdelning!
Tfn: 0140-682 03
 
Fritidsledare/biblioteksassistent
 
Integrationsresurs
Tfn: 0140-682 08
 
 

 

Skriv brev till oss
Kontakta biblioteket
. -
*
*
*

Till sidans topp

Till startsida Till program och nyheter Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Sökning på webbplatsen Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta eller fråga oss