Logga in
Artiklar om tidskrifter
Via sökrutan ovan söker du bara tidskrifter Via sökrutan ovan söker du bara tidskrifter

 Kvinna läser en tidskrift

Du är alltid välkommen till biblioteket för att läsa en tidning, men visste du att det också går att läsa och hitta artiklar direkt från din dator

På Götabiblioteken finns det hundratals dagstidningar och tidskrifter, vilka som finns på ditt närmaste bibliotek kan se olika ut. Men vi du också komma åt en del tidningar och tidskrifter på din dator även om du inte är på biblioteket.

Läs dagstidningar från olika länder

Gå till Library Press Display här

På Library Press Display finns det mer än 1 700 tidningar och tidskrifter som du kan nå omedelbart. Det är en webbaserad portal som erbjuder alla, från den vanliga läsaren till forskaren, material från mer än 92 länder på 48 språk.

Antalet samtidiga användare är begränsat, det är därför viktigt att du loggar ur när du läst färdigt. Har du problem att komma in i databasen kan det bero på att alla östgötabiblioteks licenser är upptagna för stunden.

Artiklar från Mediearkivet

Obs! Artiklarna får inte publiceras eller mångfaldigas, utan endast användas för privat bruk. 

Tjänsten kan användas av dig som har bibliotekskort från Aneby, Eksjö, Gnosjö, Jönköping, Nässjö, Tranås, Vetlanda, Värnamo.

Öppna och logga in på Mediearkivet

Mediearkivet innehåller artiklar från cirka 300 svenska tryckta dagstidningar, tidskrifter och affärspress. Digitala kopior av originalartiklarna finns tillgängliga som pdf eller fulltext samma dag som utgivning, eller med några dagars fördröjning. Sök enstaka artiklar och läs dem som de såg ut i tryckt version i tidningen.

Du kan även söka i Mediearkivet från en dator på ditt bibliotek.

Obs! Artiklarna får inte publiceras eller mångfaldigas, utan endast användas för privat bruk.

Läs på biblioteket Läs på biblioteket
Tidningar på många språk Tidningar på många språk